Optiek Jo Warniers beschermt jouw gegevens net zo goed als je ogen!

04 May 2018

Wij blijven je persoonlijk adviseren en informeren.

Beste klant

Vanaf 25 mei treedt de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in werking. Hierdoor worden jouw persoonlijke gegevens nog beter beschermd!

Bij Optiek Jo Warniers kom jij, onze klant, steeds op de eerste plaats. Zo bieden we niet enkel de beste bescherming voor jouw ogen maar dragen wij ook zorg voor de bescherming van jouw persoonlijke gegevens, zowel on- als offline.

Om jou ook in de toekomst zo goed mogelijk verder te helpen o.a. voor het produceren van jouw brilglazen, voor herstellingen, bestellingen, documenten voor terugbetalingen door uw ziekenfonds, bewijs bij diefstal,...) houden wij jouw gegevens bij in onze database.

Optiek Jo Warniers houdt haar klanten ook graag op de hoogte van aanbiedingen, voordelen en evenementen om zo ook steeds een persoonlijke service en advies op maat te kunnen bieden.

Wil jij graag meer weten? Je kan onze privacy clausule op elk moment raadplegen op www.optiekjowarniers.be

Graag houden we je ook in de toekomst op de hoogte van nieuws en acties die voor jou van belang kunnen zijn.

Wens je in de toekomst geen digitale nieuwsbrieven meer te ontvangen, dan kan je steeds uitschrijven via de link onderaan in elke e-mail.

Wens je helemaal geen marketingcommunicatie meer te ontvangen? Stuur dan een e-mail met vermelding van jouw naam + voornaam en geboortedatum naar marketing@jowarniers.be .

Met vriendelijke groeten,  

team Optiek Jo Warniers

Ann WarniersVorige bericht Volgende bericht