Optiek Jo Warniers is een familiezaak die al meer dan 60 jaar bestaat en een gevestigde waarde is in St-Truiden en omstreken. Met een ruime keuze uit meer dan 3000 brillen uit modesteden als Milaan en Parijs, kan er met elke wens, stijl en elk budget rekening gehouden worden.

Samen met zijn echtgenote Ann Warniers en een team van vijf gediplomeerde medewerkers runt Gilbert Vandevelde de zaak met zeer veel enthousiasme.

Gilbert, Ann, Sylvie, Jerien, Martien, Hassan en Elien heten je van harte welkom bij Optiek Jo Warniers!

Optiek Jo Warniers wil er elke dag voor zorgen dat de klant optimaal begeleid wordt in de keuze van een geschikte montuur of zonnebril - en dit op het gebied van de laatste nieuwe mode en de meest recente technieken. Via een persoonlijke begeleiding wil men de klant een fijne winkelervaring bezorgen - een bril kopen wordt op die manier een belevenis.

Over Optiek Jo Warniers

Warnini Eyewear, ons private label

Met ons private label Warnini Eyewear kies je voor authentieke monturen van topkwaliteit met zorg voor detail, kleur en comfort dankzij de perfecte pasvorm. Brillen van Warnini Eyewear hebben ook een exclusief karakter zonder daarom duur te zijn.

Onze èchte winkel

Bij Optiek Jo Warniers staan de klanten centraal. Een team met gespecialiseerde adviseurs begeleid je optimaal-in de keuze van het juiste montuur  en de gepaste glazen- en dit op het gebied van de mode en met de meest recente technieken. Via een persoonlijke begeleiding willen we jou als klant een fijne winkelervaring bezorgen - een bril kopen is hier een echte belevenis.

Gehomologeerd opticien

Optiek Jo Warniers is een gehomologeerd opticien, d.w.z. dat wij je de nodige formulieren kunnen bezorgen voor een maximale terugbetaling door het ziekenfonds. Meer info

files/woman-trying-on-sunglasses.jpg

Persoonlijk bril-en glasadvies

Bij de keuze van een geschikt montuur houden wij rekening met verschillende elementen: uw mode-voorkeuren, de vorm van uw gezicht, etc.

Met geavanceerde apparatuur bepalen wij allereerst uw gezichtsscherpte. Wij kunnen tegemoet komen aan de meest uiteenlopende noden - heeft u bijvoorbeeld een hele kleine of een hele grote maat nodig - en wij leveren maatwerk inzake speciale dioptrieën.

Maar in het bijzonder wordt er ook gepolst naar uw leefwereld. In welke leef- en werkomstandigheden zal u uw bril het meeste gebruiken? Zit u bijvoorbeeld de hele dag achter een computer of komt u gedurende de dag veel in aanraking met heel diverse vormen van digitale beeldschermen zoals laptop, tv, tablet, smartphone, ... Dan wordt er eerder geopteerd voor het speciale computerglas, dat aangepast is aan de kijkafstand in kwestie en dat er tevens voor zorgt dat het storende blauwe licht dat een beeldscherm veroorzaakt, geneutraliseerd wordt en de ogen ontspannen blijven.

Het is echt van groot belang dat het juiste type glas gekozen wordt, aangepast aan het specifieke gebruik van uw bril.

Bekijk onze monturen voor heren, dames en kinderen

Uw troeven bij Optiek Jo Warniers

  • Gespecialiseerd maatwerk uit eigen atelier
  • In-house zichtmetingen met eigen optometristen en geavanceerde meetapparatuur
  • Persoonlijk bril-en glasadvies (vanuit de expertise op het vlak van glasfabricage)
  • Eigen brillencollectie Warnini Eyewear
  • Specialist in sportbrillen en kinderbrillen
  • Niche aanbod van bijzondere brillen
  • Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop
  • Diverse voordelen voor u als klant
  • Uitgebreide garanties voor uw aangekochte bril

files/IMG_20171027_192351_011.jpg
files/woman-trying-on-sunglasses.jpg

Terugbetaling

Optiek Jo Warniers werkt met gediplomeerde en RIZIV-erkende opticiens, zodanig dat zij u steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV en ziekenfonds kunnen bezorgen.

Buiten de terugbetaling van het RIZIV voorzien sommige ziekenfondsen nog een extra tussenkomst op brillenglazen, monturen of lenzen. Bekijk uw voordeel bij uw ziekenfonds: Christelijke Mutualiteit (CM), Euromut, Liberale Mutualiteit, Socialistische Mutualiteit, Vlaams Neutrale Ziekenfonds, Onafhankelijk Ziekenfonds of Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.