Onze nieuwe webshop valt in de prijzen - helemaal mee met de GDPR!

23 Apr 2019

Met trots mogen wij ons opnieuw eigenaar noemen van het Safeshops label!

Er is al veel te doen geweest om de GDPR, de wetgeving omtrent de gegevensbescherming die op 25 mei 2018 van kracht ging. De regeltjes zijn er sindsdien enkel strenger op geworden. Het Safeshops kwaliteitslabel levert juridisch bewijs dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn!

Waarom worden er zoveel maatregelen genomen? Moeten wij er bang voor zijn?

Optiek Jo Warniers staat zelfverzekerd met beide voeten in de online revolutie. De economie verandert naar een globale online samenleving. Deze verandering heeft uiteraard een impact op het ondernemen van vandaag en morgen.

We moeten deze verandering niet uit de weg gaan. Het is van het grootste belang dat alle online maatregelen genomen zijn zodat jij in de toekomst met een gerust gevoel online kan shoppen in de nieuwe 'global village'.

De kwaliteit, service en klantentevredenheid die we ruim 50 jaar uitstralen in onze optiek, willen we ook bieden aan onze online klanten. Sinds de oprichting van onze webwinkel ruim 5 jaar geleden streven wij deze waarden ook online na.

Aangezien Optiek Jo Warniers constant bijschoolt en voortdurend streeft naar vernieuwing om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, brengen nieuwe maatregelen geen plotse grootschalige aanpassingen met zich mee.

Ook voor bestellingen buiten België voldoet www.optiekjowarniers.be aan alle legale normen. Lees alles over het European Trustmark Label.

Wil jij graag meer weten over de gegevens die online worden bijgehouden? Raadpleeg dan onze privacy overeenkomstVorige bericht Volgende bericht