VAKANTIETIP: een zwembril op sterkte, een absolute must!

18 Jul 2019

Ontdek waarom een zwembril op sterkte een absolute must is!

Dankzij de zwembril op sterkte is zwemmen met jouw optische bril of lenzen voltooid verleden tijd! Ontdek er hier alles over.

Ben je een fervent zwemmer? Of hou je liever van een sporadisch, recreatief zwemuitje? En vind jij het ook zo vervelend om tijdens het zwemmen een troebel zicht te hebben? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou: een zwembril op sterkte.


Ontdek hieronder waarom een zwembril op sterkte een absolute must is! 

Maak komaf met troebel zicht tijdens het zwemmen!

Een gezellig zwemuitje met familie of vrienden kan voor bril- en lenzendragers al snel tot frustraties leiden. Zonder bril zwemmen is voor velen een no go, simpelweg omdat onze ogen zich onder water niet kunnen scherpstellen.
Dan toch maar de bril aanhouden om te gaan zwemmen? Beter niet! Jouw bril kan hierdoor onherstelbare schade oplopen. En wat dan met lenzen? Ook zwemmen met contactlenzen is niet ideaal, want zo loop je veel sneller ooginfecties op…


Kies liever voor een zwembril op sterkte! Wanneer je de zwembril opzet kijk je door lucht in plaats van water waardoor jouw ogen zich wel kunnen scherpstellen. Hierdoor wordt het makkelijker om afstanden in te schatten én jouw zwemgezelschap te herkennen!

Vermijd rode, pijnlijke ogen

Komen jouw ogen geregeld in contact komen met chloor en zout in het water? Dan zorgen deze stoffen ervoor dat jouw ogen sneller geïrriteerd raken, waardoor ze rood worden, pijnlijk kunnen aanvoelen én zelfs kunnen beginnen tranen. 


Als je regelmatig gaat zwemmen zorg je er best voor dat jouw ogen zo min mogelijk in contact komen met het water. Een zwembril op sterkte is hiervoor de ideale oplossing.  

Kwaliteit en comfort tegen een betaalbare prijs

Wie dacht dat een aangepaste zwembril op maat van jouw ogen een duur grapje is, heeft het helemaal mis! Onze adviseurs zorgen ervoor dat jouw zwembril op sterkte comfortabel aanvoelt, zodat je geen hinder ondervindt tijdens het zwemmen. Geniet nu van onze uitzonderlijke actie, een zwembril op stekte nu tijdelijk slechts €31,50 i.p.v. €45. Haast je want OP = OP.


*Uitzonderlijke sterktes en afwijkingen kunnen de prijs verhogen.
Wij kijken graag vrijblijvend de correcte prijs voor je na. 011 68 47 67

 

Onze optische zwembril is verkrijgbaar in de volgende sterktes:  -1 tot -8  & +1 tot +8  (beide ogen zelfde sterkte)

tijdelijke actie
€31,50

BESTEL NU

*Uitzonderlijke sterktes en afwijkingen kunnen de prijs verhogen. Wij kijken graag vrijblijvend de correcte prijs voor je na. 011 68 47 67 Meer info

Heb je interesse in een zwembril op maat van jouw ogen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar de ideale zwembril op maat van jouw ogen!

Afspraak makenVorige bericht Volgende bericht