22 Nov 2012

Een sportbril moet aan vele criteria voldoen: hij moet er sportief uitzien, op sterkte verkrijgbaar zijn, goed blijven zitten en in het geval van impactsporten als voetbal, squash, basket, volleybal en tennis, de ogen optimaal beschermen tegen letsels.

Bij sportongevallen is er heel vaak sprake van (blijvende) oogletsels. Kinderen en volwassenen die aan sportbeoefening doen en daarbij een gewone optische bril of contactlenzen dragen, zijn uiterst kwetsbaar voor dit soort ongevallen.

Progear Vision lanceerde met Progear Eyeguard de eerste en voorlopig enige collectie sportbeschermingsbrillen die aan drie internationale sportveiligheidsnormen tegelijk voldoet: ASTM F803 (V.S.A.), EN 166 (Europa) en JIS T8147.5.1d (Japan). Hierbij werden de Progear Eyeguard sportbrillen getest op impactsporten zoals volleybal, voetbal, squash, tennis, basket, .... Deze sportbrillen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en dit voor dames, heren en kinderen.Ontdek een deel van deze brillen online:
http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/merk/progear-eyeguard?show=all
Of kom langs in onze winkel om de volledige collectie te bekijken en te passen.

Bij Optiek Jo Warniers hebt u o.a. een ruime keuze aan specifieke sportbrillen – die eveneens op sterkte gemaakt kunnen worden – voor uiteenlopende sporten zoals joggen, basket, zwemmen, skiën, mountainbiken, voetbal, squash, volleybal, hockey, bergbeklimmen, tennis, squash, turnen, skaten, …Kom langs op onze uitgebreide sportafdeling!

 Vorige bericht Volgende bericht