08 Oct 2012

Bij aankoop van een Chanel montuur ontvangt u de ganse maand oktober een gratis geschenk!

Chanel biedt brillen aan die klasse uitstralen en een tijdloos karakter hebben. Unieke brillen voor alle mannen en vrouwen die stijlvol en elegant voor de dag willen komen. Online krijgt u een voorsmaakje van wat de Chanel collectie inhoudt.

Klik hier om een overzicht te krijgen van alle online beschikbare Chanel monturen!

In de winkel kan u vrijblijvend alle Chanel modellen en kleuren komen passen.

Bij aankoop van een Chanel bril ontvangt u steeds een geschenk. Uw geschenk bij een online bestelling is het "My Wine Record" boek + koker voor wijnetiketten. In de winkel hebt u de keuze tussen een fles champagne of het "My Wine Record" boek + koker voor wijnetiketten.

   

PS: Wat is "My Wine Record"? Stel: u gaat uit eten met vrienden en de wijn die u daar drinkt, bevalt u in die mate dat u graag het wijnetiket mee naar huis neemt. Het boek "My Wine Record" bevat uitscheurbare stickervellen waarmee u snel en behendig wijnetiketten van flessen kan halen zonder deze te scheuren. Het meegeleverde kokertje kan u meenemen op verplaatsing en is een handig opbergsysteem voor uw stickervellen en verzamelde wijnetiketten. Eenmaal thuis, kan u uw favoriete wijnetiket en heel wat notities netjes bewaren in het "My Wine Record". Een schitterend boekje voor de wijnliefhebber! In het boekje is plaats voor 24 wijnetiketten.Vorige bericht Volgende bericht