04 Sep 2012

Bij aankoop van een Anne et Valentin montuur ontvangt u de ganse maand september een gratis geschenk!

Al meer dan vijftien jaar biedt het brillenmerk Anne et Valentin vernieuwende ontwerpen op het vlak van vorm en kleur. Het is een unieke collectie prêt-à-porter brillen voor wie het genoegen wil hebben zichzelf te zijn! Online krijgt u een voorsmaakje van wat de Anne et Valentin collectie inhoudt.

Klik hier om een overzicht te krijgen van alle online beschikbare Anne et Valentin monturen!

In de winkel kan u vrijblijvend alle Anne et Valentin modellen en kleuren komen passen.

Bij een aankoop van een Anne et Valentin bril ontvangt u steeds een geschenk. Uw geschenk bij een online bestelling is het "My Wine Record" boek + koker voor wijnetiketten. In de winkel hebt u de keuze tussen een fles champagne of het "My Wine Record" boek + koker voor wijnetiketten.

 

PS: Wat is "My Wine Record"? Stel: u gaat uit eten met vrienden en de wijn die u daar drinkt, bevalt u in die mate dat u graag het wijnetiket mee naar huis neemt. Het boek "My Wine Record" bevat uitscheurbare stickervellen waarmee u snel en behendig wijnetiketten van flessen kan halen zonder deze te scheuren. Het meegeleverde kokertje kan u meenemen op verplaatsing en is een handig opbergsysteem voor uw stickervellen en verzamelde wijnetiketten. Eenmaal thuis, kan u uw favoriete wijnetiket en heel wat notities netjes bewaren in het "My Wine Record". Een schitterend boekje voor de wijnliefhebber! In het boekje is plaats voor 24 wijnetiketten.Vorige bericht Volgende bericht