28 Jun 2012

   

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/heren/sportbrillen/d/adidas-adizero-tempo-a185-6050

Van transpiratieblocker tot condensatiepreventie
De Adizero Tempo onderscheidt zich door een snelle en dynamische uitstraling, gecombineerd met uitstekende functionele eigenschappen. Het deels frameloze ontwerp biedt een breed gezichtsveld, waardoor de hardloper altijd een goed zicht heeft op de baan en de concurrentie. Het brede aanbod aan kwalitatieve, krasbestendige LST™-filters zorgt voor een verhoogd contrast in alle lichtomstandigheden en 100% bescherming tegen uv-stralen. Zelfs tijdens een lange en zware training blijft de Adizero Tempo op zijn plaats dankzij de individueel verstelbare brilpoten. In combinatie met de zachte neuspads heeft de bril een drukvrije pasvorm. De geïntegreerde transpiratieblocker beschermt de ogen tegen zweet, terwijl het nieuwe ClimaCool™-systeem garant staat voor optimale ventilatie en het actief voorkomen van condensatie. Voor hardlopers met corrigerende lenzen kan de Adizero Tempo worden uitgerust met directe beglazing of optische insert van adidas eyewear.    

Meningen van 's werelds beste lopers 
De beste lopers van de wereld waarderen de functionele eigenschappen van de Adizero Tempo. De Jamaicaanse sprintster Veronica Campbell-Brown, drievoudig olympisch kampioene en tweemaal wereldkampioene: "Het gewicht van een sportbril is een erg belangrijke factor. Wedstrijden zijn altijd al behoorlijk hard geweest, maar ik heb het gevoel dat ze almaar zwaarder worden. Elke gram van je uitrusting maakt dan een verschil. Vroeger liep ik soms zonder sportbril, maar door dit ultralichte model is gewicht niet langer een probleem." Jeremy Wariner, olympisch kampioen en meermaals wereldkampioen op de 400 meter, bevestigt de toegevoegde waarde van de Adizero Tempo: "Iedereen heeft zijn eigen rituelen voor een wedstrijd. Voor mij is mijn sportbril opzetten heel belangrijk. Het snijdt me af van de buitenwereld en het helpt me te concentreren en te focussen op de race." Brits zevenkampster Jessica Ennis is onder de indruk van de vederlichtheid, de effectieve ventilatie en het Team GB-logo op haar gepersonaliseerde Adizero Tempo-model. Met trots draagt zij de bril tijdens de Olympische Spelen in Londen.

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/heren/sportbrillen/d/adidas-adizero-tempo-a185-6050 Vorige bericht Volgende bericht