Onze klanten aan het woord

"De snookerbril is goed aangekomen en alles is volledig naar wens!
Bedankt voor de goede ontvangst en de prima service."
- Marc Van de steene uit Gent

"Als vrouw vind ik het belangrijk dat mijn montuur mooi is en bij de rest van mijn outfit past.
Ook daarin geven jullie steeds het beste advies."
- Monique uit Sint-Truiden

I received my package today. Thank you for the wonderful glasses.
I like it very much.
- Kaneshiro from Japan -

Ik ben héél erg tevreden met mijn brillenbad en speciaalreiniger die ik bestelde. Bovendien zat er een leuke attentie bij. Het bad is makkelijk in gebruik. Het product is super om mijn bril mooi te maken, gedaan met de vochtige doekjes. Tevens snelle levering. Mijn bril glanst. Super product!
- Lieve uit Gent -

Ik ben Hustin jm, nationaal masters snookerspeler én kampioen van Tsjechië.
Ik was de laatste maanden erg aan het worstelen met problemen met mijn ogen. Voor een snookerspeler is dit namelijk een heel groot probleem. Ik was zo hopeloos dat ik zelfs overwogen heb om mijn carrière stop te zetten. 
aandachtig naar mijn problemen en beloofde mij een zo goed mogelijke oplossing te zoeken voor mijn probleem. Na verschillende testen en gesprekken heeft Gilbert Vandevelde een speciale snooker bril gemaakt voor mij.
Er viel een hele druk van mijn schouders bij het opzetten van de gloednieuwe
bril. Een koude rilling ging door mijn hele lichaam van emotie. Ik kon mijn eigen ogen niet geloven.
Het resultaat? Ik won het eerstvolgende tornooi. Ik zag de tafel en ballen in high definition. Dankzij Optiek Jo Warniers ben ik klaar om naar de Europese kampioenschappen te trekken. DANK U EN WAT EEN TOPZAAK !!
-Hustin Jm from Tsjechië -

Eerst en vooral wil ik u en uw team een gezond, gelukkig en succesvol 2019 wensen! Ik wil jullie allen bedanken voor de goede raad & daad die ik steeds mag verwachten. Ik wil u bij deze ook laten weten dat mijn vervangen brilglazen top zijn!
- Agna uit Budingen -

Dikke proficiat, ik werd heel goed geholpen met de keuze van mijn nieuw montuur + glazen in de optiek, met een tasje koffie erbij. Ook de service na verkoop gebeurt altijd met de glimlach. Zeker een aanrader ... Ik zeg altijd met fierheid waar ik mijn monturen koop. Als vrouw vind ik het belangrijk dat mijn montuur mooi is en bij de rest van mijn outfit past. Ook daarin geven jullie steeds het beste advies.
- Monique uit Sint-Truiden

I received my Lindberg glasses on time, everything is alright and I am really satisfied with your services. Thank you very much!
-- Illka from Finland

Net de postbode al aan de deur gehad met mijn gloednieuwe sportbril. Alles lijkt naar wens. Nu nog uittesten! Bedankt alvast voor de snelle opvolging en de vlotte communicatie.
-- Eddy uit Schoonaarde

De snookerbril is goed aangekomen en alles is volledig naar wens! Bedankt voor de goede ontvangst en de prima service.
-- Marc Van de steene - Gent

Zondag besteld en dinsdag al ontvangen. Bedankt voor de snelle levering!
-- A. Sorio uit Heverlee

De nieuwe verwisselbare glazen voor mijn Adidas sportbril zijn gisteren toegekomen. Bedankt voor de goede service!
-- Kathy uit Meise

Mijn skihelm is toegekomen en hij past perfect. Bedankt voor het maken van de extra foto's. Erik.
-- Erik uit Nederland

Vanmiddag heb ik de snookerbril mogen ontvangen. Ik was best wat nerveus of de bril zou voldoen aan mijn wensen. Nu kan ik u meteen melden dat de snookerbril al mijn verwachtingen overtreft. Ten eerste was het al een feestje om het pakje uit te pakken met onderweg een aantal verassingen.Gewoon super. De bril past perfect en de glazen zijn ook uitstekend. Ik ben zo blij met mijn snookerbril dat ik jullie webshop van harte zal aanbevelen!
-- Meneer Krans uit Nederland

Hartelijk bedankt voor de snelle bezorging van de bestelling, zeker een aanrader!. Mijn Dolce en Gabbana zonnebril ziet er exact uit zoals afgebeeld op de webshop.
-- Ersin uit Amsterdam

Ik ontving juist mijn postpakje van Optiek Jo Warniers. De lekkere, kleurrijke verrassing die als extraatje bij mijn Ray Ban zonnebril zat maakte mijn dag compleet! Top service en top brillen.
-- Jana Ceschi uit Vilvoorde

Today I received my Theo glasses, which I ordered on the webshop of Optiek Jo Warniers. The glasses are absolutely beautiful! It was all worth it! I was very satisfied with the online assistance during my order. Thank you!
-- Michal uit Praag

Ik ben altijd erg tevreden met de brillen die ik bij jullie koop. De nieuwe zonnebrillen op de webshop zien er top uit. Daarom zou ik graag langskomen om ze te bekijken in de winkel. Ik ben niet specifiek op zoek naar een merk maar ik weet uit ervaring dat jullie mij goed zullen adviseren.
-- Charlotte Permentier

Vragen beantwoorden jullie steeds met de glimlach, fijne service na aankoop, net dat ietsje meer, top !!
-- Dominique Frederix (Sint-Truiden)

Alles goed aangekomen en de brillen passen perfect!
-- Jan, uit Zottegem

Hi! I have received my frames and I am very happy with them. Thank you very much. It was very effortless to deal with you. Terhi
-- Terhi, uit Helsinki (Finland)

Als snookerspeler is zicht uiteraard zeer belangrijk. Aangezien mijn ogen niet meer tip top bleken te zijn, ben ik op zoek gegaan naar DE oplossing. Vriendelijk onthaal en professioneel advies gaven mij onmiddellijk het vertrouwen dat ik bij Optiek Jo Warniers aan het juiste adres was. Zo zijn we samen op zoek gegaan naar de juiste glazen en het juiste montuur omdat deze de sleutel blijken te zijn voor de juiste "snookerbril". De bril is helemaal anders dan de "standaard" bril, de glazen moeten hoger komen en liefst zonder rand montuur zodat wanneer je gebogen aan de biljarttafel staat dit montuur u het zicht niet zou belemmeren. Persoonlijk ben ik met mijn exemplaar zeer tevreden! Mijn zicht is weer perfect en dit is mijn snooker ten goede gekomen. Samen met mijn 2 ploegmaten werd BILJART LOUNGE A zowel: Belgisch Kampioen 2014, Limburgs kampioen 2014, Vlaams kampioen 2014, Winnaar Beker van Limburg 2014. Ik behaalde ook zilver op het wereldkampioenschap en Europees kampioenschap masters teams samen met Mario Van Herk. Individueel behaalde ik eveneens zilver op het Europees kampioenschap Masters. Van een top jaar gesproken! Dank u Optiek Jo Warniers! Groetjes, Alain.
-- Alain Vandersteen

Ik speel al snooker van toen ik 10 jaar was. Mijn zicht ging langzaam achteruit en na enkele jaren had ik een bril nodig. Met een ‘gewone’ bril is het echter niet evident om te spelen. Door de liggende positie kijk je over de bril heen. Gelukkig kon ik terecht bij Optiek Jo Warniers voor een aangepaste bril. Deze glazen staan hoger dan een normale bril en ook de lichtinval wordt prima tegengehouden. Je hebt dan ook niet het gevoel dat je met een bril staat te spelen, zeer aangenaam! De resultaten zijn ook navenant: na enkele passages in o.a. Canada (WK -21) en Rusland (EK -19) werd ik samen met 2 ploegmaats zowel Limburgs, Vlaams als Belgisch kampioen bij de ploegen.
-- Laurens De Staelen

Beste Mevrouw Ann Warniers, ik heb mijn bestelling vandaag goed ontvangen. Deze bril is perfect. Ik wil jullie erg bedanken voor de service en de persoonlijke behandeling als klant. Ik zal zeker verder een zeer goede referentie voor uw winkel geven. Met veel dank, heel tevreden, Monika.
-- Monika, uit Oostkamp

I recently bought a pair of sunglasses online at Optiek Jo Warniers and they were shipped at my home in Canada in perfect condition and nicely wrapped. Ann and Caroline made every effort needed to make the transaction as smooth as possible. They were always very quick to reply to any of my questions and doing it with the utmost respect. Signed a very happy customer, Mathieu
-- Mathieu, uit Québec (Canada)

Beste, we hebben onze bestelling goed mogen ontvangen. Bedankt voor de goede service. Groetjes, Jan
-- Jan, uit Oostmalle

Beste, de bestelling is goed toegekomen. Waarvoor dank!
-- Bart, uit Landen

Alles is goed aangekomen!
-- Daniel, uit Leuven

Hallo, wij hebben de bestelling in goede orde ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
-- Henk, uit Delfzijl (Nederland)

Hallo, hartelijk dank voor jullie service en voor de snoepjes in de doos!
-- Joël, uit Tervuren

Ik heb mijn bestelling (brillenbad en brillenbad navulling) prima en snel ontvangen, zal zeker nog eens terugkomen.
-- Eric, uit Zutendaal

Ik heb mijn Ray-Ban zonnebril afgelopen dinsdag goed ontvangen en ben zeer tevreden met de dienstverlening. De tijd tussen de betaling per voorafgaande overschrijving en de ontvangst van de bestelling vond ik wat aan de lange kant, namelijk 1 week, maar dat kan het gevolg zijn geweest van het verlengde weekend. Verder was alles naar wens.
-- Nele, uit Halle

I have received the Julbo children’s sunglasses well! I just had to get it from the post office. We were not sure at first where our package was because the postman did not leave any notice. I am very pleased with the product and I would like to thank you for your kind assistance!
-- Monika, uit Etterbeek

Alles is volgens afspraak verlopen. Ik heb mijn Carrera skihelm vlot ontvangen.
-- Michael, uit Boechout

Goede morgen. Ray-Ban zonnebril goed ontvangen, dank u. Graag inschrijving nieuwsbrief.
-- Christel, uit Heverlee

Mijn bril is vorige week goed toegekomen. Ik had je willen bedanken maar wou hem eerst even uitproberen. Het is een heel mooie en lichte bril, ik hoop dat hij niet vlug breekt. Ik ben er erg blij mee en zie er goed mee. Ik hou jullie site in het oog voor als je nog eens zo een mooie leesbril zou hebben. Voor een bril op maat, ga ik het niet riskeren, daarvoor zal ik toch beter persoonlijk langskomen. Alvast heel erg bedankt.
-- Anne, uit Kessel-Lo

Dank voor uw mail. En nog meer dank voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben enorm blij met de leesbril!!! En de snoepjes waren ook verrassend.
-- Hilde, uit Odoorn (Nederland)

webshop jo warniers