24 Oct 2014

Vinylize: Limited Edition Blue Pink Floyd

Bij Vinylize krijgen oude vinyl (LP) platen een nieuw leven en worden gerecycleerd tot kwaliteitsvolle en duurzame brillen – ze worden handgemaakt in Boedapest door de firma Tipton Eyeworks. De brillen zijn onmiddellijk herkenbaar door de aanwezigheid van de typische vinyl groeven.

Vinylize lanceert dit najaar een Limited Edition Blue Pink Floyd. Vinylize gaat hierbij een stap verder dan het loutere ecologische aspect van het recycleren van oude vinyl platen. De brillen uit deze collectie zijn echte collector’s items waarbij 50 beroemde blauwkleurige en van een abstracte gravering van apen voorziene vinylplaten van Pink Floyd met zeer veel respect en égard verheven worden tot ware kunstvoorwerpen.

Bij Optiek Jo Warniers zijn er binnenkort 3 brillen verkrijgbaar uit de unieke collectie. Deze brillen zijn voorzien van een serienummer en elk model bezit de naam van 1 van de bandleden – David, Roger en Nick. Vinylize zet 50 dozen met elk drie brillen op de markt – de 3 brillen die bij Optiek Jo Warniers te verkrijgen zijn, komen uit doos 7.

Meer info? Zie http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/merk/vinylize?show=all.

Meer foto's over deze unieke collectie kan je terugvinden op onze Facebook pagina www.facebook.com/optiekjowarniers.Vorige bericht Volgende bericht