27 Nov 2014

MET EEN CADEAUBON VAN OPTIEK JO WARNIERS MAAK JE IEDEREEN GELUKKIG

GRATIS VERZENDING EN MET EEN EXTRA EINDEJAARSGESCHENK VOOR JOU!

Ga naar http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/cadeaubon om jouw cadeaubon aan te schaffen!

Stel een cadeaubon samen door een bedrag naar keuze te selecteren, en deze toe te voegen aan je winkelmandje. Je kan ook een persoonlijke boodschap toevoegen en zelfs de cadeaubon laten opsturen naar de gelukkige! 

Indien je een cadeaubon bestelt via de webshop, heb je de keuze tussen een cadeaubon onder de vorm van een e-mail of een feestelijk verpakte cadeaubon zoals op de foto - bij deze laatste mogelijkheid kan je ervoor kiezen om de cadeaubon te laten opsturen of af te halen in onze winkel.

 

CADEAUBON EINDEJAARSACTIE:

Schenk onze feestelijk verpakte cadeaubon en ontvang een geschenk!

Bij aankoop van een cadeaubon vanaf €65 ontvang je een gratis externe herlaadbare batterij met bijgeleverde USB-kabel voor smartphone, tablet, digitale apparaten.*

 

Een powerbank biedt je de mogelijkheid om overal waar je bent de accu van je mobiele apparaat op te laden, waardoor je altijd bereikbaar blijft. Wanneer je thuis bent laad je de powerbank op, waarna je hem kunt gebruiken om op plekken zonder elektriciteit bv. tóch je telefoon op te laden! Zo val je nooit meer zonder stroom op ongelegen momenten.  

*Geldig tem 15/01/2015 of zolang de voorraad strekt. 1 cadeau per klant.Vorige bericht Volgende bericht