01 Oct 2015

Deze "kids by safilo" collectie van optische brillen werd op de markt gezet om tegemoet te komen aan de optische noden van kinderen van 0 tot 8 jaar. In samenwerking met het SIOP (Società Italiana di Oftalmologia Pedriatica) en de WSPOS (World Society of Paediatric Ophthalmology and Strabismus), werd een specifiek product gecreërd dat aan verschillende criteria beantwoordt:

Veiligheid: De bril is flexibel, veilig en heeft geen scherpe randen of vlakken. Schokbestendige scharnieren. Non-toxisch, hypo-allergeen, wasbaar, gemaakt uit bio-based materiaal. 100% made in Italy.

Comfort: De brillen zijn zeer licht en stabiel door enerzijds de aanwezigheid van een verlaagde neusbrug en anderzijds het speciale ontwerp van de veren die een horizontale buiging hebben (deze "omarmen" als het ware het kinderhoofdje). Ook zijn de veren afgewerkt met zacht rubber. Bovendien bedekken de lenzen het volledige gezichtsveld van het kind en wordt effectieve correctie gegarandeerd. Dit dankzij het geavanceerde design van de voorkant van de bril. Dit zijn comfortabele brillen die kinderen gerust de hele dag kunnen dragen zonder er last van te hebben.

Duurzaamheid: De brillen zijn gemaakt van flexibele en stevige materialen zodat de bril niet vervormd kan raken en de bril tegen een stootje kan.

Esthetiek: De brillen, vooral die voor de allerjongsten, zijn discreet en haast niet zichtbaar op het gezicht. De voorkant van de bril is veelal transparant zodat de bril slechts discreet aanwezig is en in harmonie blijft met het gezicht.

Lichtgewicht: Alle brillen uit deze collectie wegen slechts 18 gram. Dankzij het gebruik van ultra-lichte materialen voelt het kind nauwelijks dat het een bril draagt.

Je kan reeds enkele brillen bekijken in onze webshop:

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/jeugd/monturen-2/d/private-labels-40/2589

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/jeugd/monturen-2/d/private-labels-39/2588

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/jeugd/monturen-2/d/private-labels-38/2587

http://webshop.optiekjowarniers.be/nl/jeugd/monturen-2/d/private-labels-21/2586

Voor het volledige assortiment kan je vrijblijvend terecht in onze winkel.Vorige bericht Volgende bericht